Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  van 8.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 

Verkoop van vuurwerk alleen in de fietsenwinkel aan de Johannes Calvijnlaan 10 Amstelveentel. 020 345 61 19 Bouwerij 71e (industrieterrein Legmeer)


Facebook


Financiering


Onze merken

Aprilia
Gilera
Kymco
NIU
Peugeot
Piaggio
SYM
Vespa
Vmoto
Yadea
Yamaha