Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL 2023.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  van 8.00 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Wegens Vakantie gesloten van 24-07-2023 T/M 31-07-2023


.
verkoop vuurwerk alleen in de fietsenwinkel aan de Johannes Calvijnlaan 10 Amstelveen

tel. 020 345 61 19 Bouwerij 71e (industrieterrein Legmeer)Vuurwerk bestellenFacebook


Financiering


Onze merken

Aprilia
Gilera
Kymco
NIU
Peugeot
Piaggio
Super Soco
SYM
Vespa
Yadea
Yamaha